Critique-redaktør indstillet til Fonsmark-prisen

Det er med stor glæde, at vi fra redaktionens side kan meddele, at en af vore midte, nemlig redaktør ved Årsskriftet Critique og Replique Christian Egander Skov er blevet indstillet til Berlingske Tidendes nye og prestigefyldte Henning Fonsmark pris.

Prisen gives til en person “som i ekstraordinær grad har evnet at sætte sit præg på den borgerlige samfundsdebat.”

Christian Egander Skov er indstillet sammen med 7 andre borgerlige skikkelser: Per Stig Møller, Søren Pind, Kathrine Lilleør, Lars Seier Christensen, Berthelsen & Brügger,  Eva Kjer Hansen og Mads Lundby Hansen.

I Berlingskes indstilling af Christian Egander Skov hedder det:

“Christian Egander Skov har de seneste år bidraget både ved egen pen og som redaktør på de to tidsskrifter Critique og Replique med stor indsigt og klare holdninger, der løfter niveauet for konservativ og borgerlig idédebat i Danmark.

Hans tekster er intelligente, dybdegående og perspektivrige. Han er ikke bange for at sætte barren for den offentlige debat højt og søger aldrig laveste fællesnævner hverken som skribent eller redaktør.

Han har desuden bidraget til den borgerlige idédebat som fast skribent for Altinget, hvor han især skriver om konservatisme og manglen på ideologisk tyngde i borgerlig realpolitik.

Selvom Egander Skov ikke har været en del af dansk politisk debat i årtier, analyserer han den politiske situation i blå blok mere intelligent og med langt større historisk bevidsthed end de fleste politiske kommentatorer.”

Her på redaktionen takker vi for tilkendegivelsen, som vi i høj grad opfatter som en anerkendelse af hele redaktionens virke samt vore mange skribenters gode bidrag over årene.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!