Konservativ debattør og folketingskandidat David Munk-Bogballe bliver ordstyrer til Årsskriftet Critiques årskonference.

Der er kun få dage til, at Årskonferencen 2019 løber af stablen d. 23. februar på Aarhus Universitet. Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at doktorand, direktør og konservativ folketingskandidat David Munk-Bogballe vil være ordstyrer til årets konservative begivenhed.

Bogballe har som en af de få konservative folketingskandidater engageret sig stærkt i den offentlige debat, og ikke mindst den konservative idédebat. Han har flere gange bidraget til Årsskriftet Critique, Replique og aarsskriftet-critique.dk. Han er desuden fast skribent ved Børsen.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!