“Gensyn med fremtiden”: Foredrag med Kasper Støvring i Århus 18/12

Forlaget Munch & Lorenzen og Konservative Studenter inviterer til foredrag med forfatter Kasper Støvring i forbindelse med udgivelsen af Kasper Støvrings “Gensyn med fremtiden” tidligere på året.

Bogen skildrer fremvæksten af en ny verdensorden på ruinerne af den internationale liberale orden, som vi er i færd med at tage afsked med.

Deltagelse er gratis. Der vil kunne købes øl og vand og eksemplarer af “Gensyn med fremtiden”.

Efter foredraget kan man tage i universitetsbaren, hvor der er et rigeligt udvalg af julebryg.

Tid: 18/12 kl. 19.30
Sted: Richard Mortensen Stuen, Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000 Aarhus C.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!