Årsskriftet Critique 2018: ude nu

Årsskriftet critique 2018

Årsskriftet Critique XI udkom november 2018 og indeholder næsten 200 sider fra og om den borgerlige og konservative idé-, kultur- og samfundsdebat. Tegn abonnement her.

Det vitale centrum og postliberalismen
af Christian Egander Skov

Vejen til Europa: en usamtidig kortlægning af et endnu ungt århundrede
af Johan C. Nord

Konservatismens genfødsel ud af den tyske romantiks ånd?
af Mads Lund Mikkelsen

Japansk højreradikalisme fra Yamagata til Abe
af Simon Hesselager Johansen

Europas fremtid?: drivkræfterne i EUs integrationsproces
af Morten Jarlbæk Pedersen

På vej op ad naturens stige
af Peter Bjerregaard

Revolutionen i 2013: Da staten ikke ville vide af folket
af Brian Degn Mårtensson

Requiem for provinsens kulturborgerskab
af Nikolaj Bøgh

Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat. Årsskriftet indeholder både artikler, der belyser aktuelle idépolitiske spørgsmål og artikler, der behandler forskellige historiske, kulturelle, politiske og samfundsvidenskabelige emner.

Årsskriftet Critique udkommer hvert efterår og indeholder ca. 150-200 siders siders forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

Årsskriftet Critique indholder i år næsten 200 sider og koster kun 150 kr. i abonnement. Det sendes direkte til din postkasse uden yderligere omkostninger.

Årsskriftet Critique er en videreførelse af Konservative Studenters gamle studentertidsskrift Critique, der udkom første gang i 1964 og sidste gang i 2007. Siden Critique blev til Årsskriftet Critique har det udviklet sig til det ledende borgerlige og konservative idétidsskrift og er blevet anmeldt en række steder.

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!