Inteview med Kasper Støvring på Idékamp: Er Vesten i krise?

Kasper Støvring har som det må være de fleste af vores læsere bekendt udgivet bogen “Gensyn med fremtiden”, hvor han leverer en velargumenteret nationalkonservativ analyse af vores samtids geopolitiske forskydninger. Bogen kan købes gennem de fleste velassorterede boghandlere eller direkte gennem vores forlag for kun 275 kr. inkl. levering.

I ovenstående video har Christian Marcussen fra Idékamp sat Kasper Støvring stævne for at tale om hans nye bog og vestens eventuelle krise. Det er virkeligt interessant og meget velproduceret.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!