Årskonference 2019: Indvandring, multikultur og sammenhængskraft

Publikum lytter intenst

Det er med stor glæde, at vi kan invitere til årets store konservative begivenhed, Årsskriftet Critiques Årskonference 2019. I år kommer det til at handle om indvandring, multikultur og sammenhængskraft. Tilmeld dig her.

Deltagelse koster 110 kr. for abonnenter og 160 kr. for andre. Middag efter konferencen koster 110 kr.

Årets konference: Indvandring, multikultur og sammenhængskraft

Tid: 23/2 kl. 12.30-17.30
Sted: Studenternes Hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000 Aarhus C.

Masseindvandrigen har været kilden til de sidste tyve, tredive års væsentligste samfundsdebat: Familier, uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser, avisernes debatspalter, offentlige møder, Folketinget og befolkningen i det hele taget har delt sig efter anskuelse, og fronterne er skarpt optegnede.

Udlændingebatten har haft mange kendetegn. Et af dem har været én fløjs tilbøjelighed til at gøre debatten til en debat om danskernes tolerance eller mangel på samme, om tonen i debatten, om fordomme osv. Et andet kendetegn har været en anden fløjs tilbøjelighed til at gøre debatten til en debat om islam; om islams kvindesyn, integrationsresistens og/eller herskertrang.

Et klart kendetegn ved debatten har i hvert fald været, at disse to fløje har været lige så konstante som de har været ude af kontakt med hinanden.

Men kendetegnet for en velfungerende offentlig debat er, at den må foregå på et faktuelt grundlag, og fastholder sammenhængen mellem præmisser og konklusioner.

Vi ved faktisk noget om, hvad indvandringen betyder for Danmark, vi ved noget om de demografiske udsigter, om integrationens tilstand og de kulturelle og økonomiske udfordringer og muligheder. Det er muligt at debatere udlændingespørgsmålet på et faktuelt grundlag.

Årsskriftet Critique forsøger med årskonferencen på Århus Universitet den 23. februar 2019 at gøre op med grøftegraveriet og få præmisserne og konklusionerne til at hænge sammen. Vi spørger kort sagt: hvad ved vi om indvandringen til Danmark – og hvilke konsekvenser har den for sammenhængskraften, nationaløkonomien og Danmarks fremtid som det danske folks fædreland?

Program

Program og talere annonceres senere.

Praktisk information

Tid: lørdag d. 23. februar kl. 12.30-17.30
Sted: Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000
Pris: 110 kr. for abonnenter, 160 for ikke-abonnenter.

Prisen inkluderer deltagelse samt eftermiddagskaffe og kage. Der vil kunnne købes øl og vand til billige penge under konferencen.

Middag koster 110 kr. Der vil kunne købes øl, vin og vand til middagen.

Tilmeld dig her

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!