Gratis Critique? Det kan også ske for dig!

Årsskriftet Critique er nu efterhånden nået frem til postkasserne hos de fleste af vores abonnenter. Men vidste du, at du kan få Årsskriftet Critique helt gratis, hvis du er studerende på Aarhus Universitet?

Nå, men det kan det altså. Vel at mærke som medlem af Konservative Studenter. Det er nemlig sådan, at før Årsskriftet Critique kom til at stå på egne ben, var vi Konservative Studenters blad. Ja, helt tilbage fra 1964 faktisk. I dag er det ikke længere sådan, men vi fastholder en venskabelig forbindelse til vores gamle venner.

Det betyder bl.a., at Konservative Studenter afholder Critique-foredrag på Aarhus Universitet, og det betyder også, at medlemmer af foreningen kan får Årsskriftet Critique gratis.

Hvordan bliver du så medlem? Det gør du her. Det koster kun 100 kr. om året!

Hvad kan du ellers gøre for at hjælpe? Hvis du er studerende på Aarhus Universitet, kan du desuden hjælpe studenterkonservatismen ved at stemme på en af foreningens kandidater til universitetsvalget. Konservative Studenter på AU dækker hele det borgerlige spektrum fra midten og ud.

Du kan stemme fra 13/11, omtrent her.

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!