Foredrag: Professor Christian Bjørnskov “Hvorfor virker ulandsbistanden ikke?”

Tid: 28. november klokken 16:00 – 18:00
Sted: Studenterhuset, Frederik Nielsens Vej 4, i mødelokale 1.

Danmark har givet ulandsbistand til fattige lande i over 50 år, og den har i de senere år udgjort 16 milliarder kroner. Bistanden er stadig en central del af dansk og europæisk udviklingspolitik. Men ved vi om den overhovedet virker efter hensigten?

I sit foredrag vil økonomiprofessor Christian Bjørnskov skitsere hvad vi har lært i de senere års forskning om de skuffende konsekvenser af ulandsbistand og dens bekymrende bivirkninger.

Foredraget afholdes af Konservative Studenter i Århus i samarbejde med Årsskriftet Critique. Mødet foregår i Studenterhuset, Frederik Nielsens Vej 4, i mødelokale 1.

Alle er velkomne og foredraget er gratis. Der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/2042694982626552/

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!