Interview: Har trumpismen en fremtid?

Donald Trump er stadig på alles læber, men ikke alt er som før. Det er ikke mindst klart efter afskedigelsen af chefideologen Stephen Bannon. Måske har Trump taget afsked med “trumpismen”?

Det mener Thomas Gress, der er USA-kender og fast skribent på aarsskriftet-critique.dk. Han har bl.a. fulgt det netop overståede republikanske senatsprimærvalg i Alabama, hvor Trump støttede parti-elitens kandidat mod popuisten Roy Moore.

Vi taler med Gress om valget, trumpismens mål og muligheder samt Det republikanske parti og den amerikanske konservatismes fremtid.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!