Podcast: Derfor er Game of Thrones konservativ!

Game of Thrones’ syvende sæson er netop færdig. Og den har slået alle seerrekorder. I denne udsendelse af podcasten taler redaktør Christian Egander Skov med vores skribent adjunkt Rasmus Ulstrup Larsen om det popkulturelle fænomen.

Game of Thrones er en serie med klare konservative pointer om menneskets ondskab og behovet for benhård realisme i politik. Men samtidig rummer den et mytologisk lag, der vækker mindelser om Tolkien.

Et andet tema er, at serien er blevet mærkbart ringere i de to sidste sæsoner. Vi taler om, hvad der er gået galt for den populære serie.

Du kan læse de to artikler, som samtalen bygger på her.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!