Glædelig Grundtvig!

I dag den 8. september er Grundtvigs fødselsdag. Det skal naturligvis fejres, og det vil vi gerne hjælpe vores læsere – eller i dette tilfælde lyttere – med. Vi har samlet alle Johan Christian Nords morgensamlinger om den danske sangskat her. Og bortset fra det faktum, at Johan Christian Nord også tager andet end Grundtvig-sange under behandling, så blvier det ikke mere grundtvigsk end dette. Lyt.

Podcast: Fra “Holger Danske” til “Åh, Abe”

Nordisk Morgensamling I: “Udrundne er de gamle dage”

Nordisk morgensamling II: “Nu skal det åbenbares”

Nordisk Morgensamling: Holger Danskes mærke

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!