Foredrag: “Migrantkrisen” ved Mikkel Andersson.

Årsskriftet Critique og Konservative Studenter inviterer til foredrag om flygtningekrisen.

Tid: 18. maj kl. 19.
Sted: Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000 Aarhus C.
Arrangementet er åbent for alle og gratis.

I efteråret 2015 oplevede Danmark ligesom det øvrige Europa en flygtningestrøm  efteråret 2015 oplevede Danmark ligesom det øvrige Europa en migrationsstrøm i en skala, vi aldrig før har set.

Talrige debattører kastede sig ind i debatten, nogle for at forfægte Danmarks moralske pligt til at tage imod flygtningene, andre for at pege på nødvendigheden af at kontrollere og bremse tilstrømningen på grund af dens drastiske konsekvenser for det danske samfund.

Journalist, debattør og redaktør ved Rokokoposten Mikkel Anderssoner en af dem, der har søgt at bringe fakta og statistik ind i den ophedede og følelsesladede debat. Vi har inviteret ham til at tale om flygtningekrisen og de udfordringer, der han givet for Danmark.

Foredraget er åbent for alle og gratis.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!