Forudbestil: Manden, der overlevede sin skæbne

15. marts udgiver Munch & Lorenzen bogen om det 20. århundredes måske mest markante og kontroversielle konservative intellektuelle, litteraten Harald Nielsen. Nina Bjørneboes bog Manden, der overlevede sin skæbne – Harald Nielsen 1879-1957 udkom første gang i 1981 og har efterhånden fået klassikerstatus, idag er den næsten ikke til at opdrive. Nu 35 år senere genudgiver vi bogen i en forbedret og stærkt udvidet udgave.

Bogen er på 448 sider, udkommer i hardback og koster 375 kr. inkl.  levering. Men forudbestiller du bogen senest 11. marts kan du imidlertid købe den for kun 299 kr. inkl. levering.

Forudbestil nu

Om bogen

Fra sin debut i 1900 til sin død i 1957 skrev forfatteren og kritikeren Harald Nielsen en stadig strøm af fremragende, ofte kontroversielle essays og afhandlinger inden for litteratur, kultur og politik.  Han er blevet kaldt radikalismens Søren Kierkegaard og nykonservatismens vækker, foruden Anti-Brandes og den rasende magister.

Selv kaldte han sig en moderne reaktionær og en Don Quijote uden illusioner. Hans polemiske vid og stejle holdninger, hans sydende lidenskab og hans mod til at forfægte kendsgerningerne over for ideologierne gør ham til en ægte ener.

Nina Bjørneboes anmelderroste klassiker om en af Danmarks vigtigste og mest omdiskuterede konservative intellektuelle udkom første gang i 1981. Nu genudgives den i udvidet og forbedret udgave.

Nina Bjørneboe (f. 1934) har beskæftiget sig med Harald Nielsens forfatterskab i over 50 år. Ud over Manden, der overlevede sin skæbne har hun kompileret og udgivet Harald Nielsens udvalgte essays. Hun er desuden forfatter til en række andre bøger.

Forudbestiling

Du kan forudbestille bogen for kun 299 kr. gennem vores butiksmodul:

Forudbestil her

Du kan også  udfylde nedenstående skema. Du kan selvfølgelig også skrive til bestilling@munch-lorenzen.dk

Interesseret i mere Harald Nielsen?

Vi sælger Manden, der overlevede sin skæbne sammen med Harald Nielsens udvalgte essays i fire bind, redigeret af Nina Bjørneboe. De er på ca. 200 sider. Disse kan kun købes gennem Munch & Lorenzen!

Du kan enten bestille den store Harald Nielsen pakke, hvor du får Manden, der overlevede sin skæbne sammen med udvalgte essays b. I-IV. (b. I & II haves kun i stærkt begrænset antal, så du skal være hurtig). Den store pakke koster 800 kr.

Bestil her.

Eller du kan bestille den lille pakke, hvor du får Manden, der overlevede sin skæbne sammen med b. III og IV af Harald Nielsens udvalgte essays. Den lille pakke koster 600 kr.

Bestil her

Også her gælder det, at du kan skrive til bestilling@munch-lorenzen.dk

Presse og anmeldelser

For anmeldereksemplar og yderligere information skriv til info@munch-lorenzen.dk

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!