Køb Årsskriftet Critiques startpakke

Efteråret nærmet sig og det betyder, at Årsskriftet Critique er på trapperne. I næste uge bringer vi nyt om indholdet i årets udgave. Men her vi vi gerne gøre opmærksom på et tilbud til nye abonnenter.

Køber du Årsskriftet Critiques startpakke får du abonnement på Årsskriftet Critique, årets udgave samt nr. IV, V, VI og VII, som udkom i årene 2011-2014. Dette er i øvrigt alle de årgange af Årsskriftet Critique, som stadig findes på tryk.

Prisen for dette tilbud er kun 400 kr. Du sparer altså 275 kr. Du kan bestille ved linket nedenfor eller i kontaktformularen.

BESTIL HER

Er du allerede abonnent på Årsskriftet Critique, kan vi naturligvis også give dig et godt tilbud på de gamle numre. Skriv blot til info@munch-lorenzen.dk

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!