EU – på vej mod ufred: gratis læseprøve på Kasper Støvrings nye bog.

Den 20. januar udgiver forlaget Munch & Lorenzen Kasper Støvrings nye bog Fortællingen om fredens Europa, en kritisk skildring af myten om EU som den eneste garanti for fred i Europa. Bogen koster 150 kr. inkl. levering.

Nu har vi også lagt en fyldig og helt gratis læseprøve op fra Støvrings bog. Læs det indsigtsrige uddrag fra indledningskapitelt til Fortællingen om fredens Europa.

Printervenligt format

BESTIL BOGEN

Du kan bestille bogen ved at skrive til info@munch-lorenzen.dk. Du kan også udfylde nedenstående formular. Ved tilmelding sender vi dig en faktura, hvorefter bogen sendes til dig, når den er udkommet.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!