SØREN HVIID PEDERSEN: CARL SCHMITT

tid: 2010, Onsdag d. 22 september kl. 16
Sted: Preben Hornung Stuen, Stakladen, AU

Den yderligtgående konservative jurist og retsfilosof Carl Schmitt skrev en række indflydelsesrige bøger i 1920’ernes Tyskland. Nu er hans konsekvente, men også problematiske anti-liberale tænkning igen fremme den akademiske debat. Men hvem var den tænker, der begyndte som katolsk konservativ forsvarede diktaturet og angreb demokratiet og hvorfor optager hans tanker nu igen sindene.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!