Kasper Støvring: Den nationale Sammenhængskraft

Kasper Støvring taler i Århus KU ud fra sin bog “Sammenhængskraft” om, hvordan det danske samfund, velstand og demokrati bygger på en før-politisk orden, som har sine rødder i kulturen. I disse år er sammenhængskraften imidlertid under pres fra en multikulturalisme og en foragt for det nationale, som risikerer at undergrave den gensidige tillid i det danske samfund.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!