HENRIK GADE JENSEN: KONSERVATIVE OG LIBERALISMEN

Tid: 2009, torsdag d. 5. Marts kl. 14.00
Sted: Richard Mortensen Stuen, Stakladen, Aarhus Universitet

Socialismen er ideologisk død og derfor sker der en skærpet profilering af konservative og liberale debattører. Foredraget påviser dels deidehistorisk forskelle mellem liberalisme og konservatisme, dels plæderes der for at liberalisme og konservatisme ikke er konkurrerende idesæt, fordi liberalismen mest er politik og økonomi, mens konservatisme er kultur, religion og livsfilosofi.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!