SØREN KRARUP: DEN DANSKE RODSLØSHED

tid: 2008, Mandag d. 10. november kl. 16.00
Sted: Preben Hornung Stuen, Stakladen, Aarhus Universitet

Folketingsmedlem (DF) Søren Krarup, der i mere end 40 år har sat sit præg på den politiske debat gæster Critique. Søren Krarup definerer sig selv som konservativ, men tager samtidig afstand fra den konservatisme, som har præget den etablerede konservative bevægelse i Danmark. Danmarks ulykke er i følge Krarup, at vi aldrig har haft en stærk konservativ tradition.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!